Benieuwd naar ervaringen van andere therapeuten?


Vele anderen gingen jou voor in de opleiding tot PoepGoed therapeut.

Ontdek hier hun resultaten en ervaringen.

Lees hier meer
Inmiddels was mijn kennis over algemene gezondheid behoorlijk opgevijzeld door de opleiding tot Orthomoleculaire Adviseur Gevorderde. Daarnaast nog een aantal scholingen gevolgd. Wat ik miste was hoe interpreteer ik de uitslagen van het laboratorium en hoe zet ik het om in een traject.


Door Roos haar opleiding tot PoepGoed therapeut heb ik die kennis wel gekregen. Daarom kan ik me helemaal richten op Darmgezondheidstrajecten.


De wekelijkse online lessen zijn ontzettend duidelijk zeker in combinatie met online informatie die je als naslagwerk kunt nazien.


Roos is super enthousiast, haar manier van lesgeven is duidelijk en zeer motiverend. Grote dank voor alle kennis die je met ons wilt delen!
Marian Bakker - Jansen

Darmtherapeut bij Darmgezondheid Het Hogeland

Ik was vanuit mijn opleidingen al wel in contact gekomen met het lab (Biovis), maar voelde mij eigenlijk altijd nog onvoldoende geschoold om daar echt mee aan het werk te gaan.


Ik was op zoek naar een opleiding, waarbij ze mij met name het praktische stuk uit zouden kunnen leggen. Ik heb dus ook met verschillende opleidingen contact gelegd....En toen kwam ik Roos tegen!


Deze opleiding tot Poepgoed therapeut is precies wat ik zocht!


Ik had al heel wat kennis opgedaan rondom de spijsvertering, darmen en het microbioom, maar ik miste nog dat praktische stuk; Welke onderzoeken zet ik in? Hoe lees ik ze af? Hoe stel ik aan de hand van deze gegevens een behandelplan op?


Bij Roos heb ik precies dát geleerd, waar ik naar zocht en waar ik heel veel mensen binnen mijn praktijk mee kan gaan helpen! Voor mij super waardevol en ik ben dan ook enorm enthousiast!


Dankjewel Roos!!

Brenda Roos

Orthomoleculair hormoontherapeut bij Echt Brenda

Afgelopen weken heb ik de Poepgoed opleiding gevolgd bij Roos. Het is een hele waardevolle en goed opgebouwde opleiding.


Zelf heb ik al veel opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en leefstijl, maar ik wilde mensen nog beter kunnen helpen.  Als slaapcoach wilde ik ook de werking van het lichaam meenemen in de diagnose, en daarin spelen darmen een grote rol. Nu kan ik gerichte onderzoeken inzetten en daarmee mensen nog beter helpen.  


Roos heeft de opleiding heel goed vormgegeven en alle kneepjes haarfijn uitgelegd. Ze is ook nog mijn supervisor voor de klanten die ik nu al heb. Doordat ze met me meekijkt, word ik steeds beter en kan ik mensen steeds meer bieden.


Inmiddels heb ik de eerste mensen geholpen en staan er alweer twee nieuwe klanten klaar. Dus de kosten van de opleiding zijn er nu al weer uit.

Marijke de Boer

Slaapcoach bij Gezonder Jezelf

Ik vind het erg belangrijk (én leuk) om te blijven doorleren en wilde ook graag een verdiepingsslag maken met de bloed- en ontlastingsonderzoeken.


Ik ben echt super tevreden over de opleiding die ik bij Roos heb gevolgd. Wow, wat een kennis heeft deze vrouw en wat kan zij het leuk overbrengen! Enthousiast, serieus, maar zeker ook met humor. 

Ze neemt echt de tijd naast alles wat ze aan voorbereiding ook tot in de puntjes heeft geregeld.


Ik weet nog dat ik aan het begin twijfelde over de investering. Vond het zelf wel veel geld voor 6 lessen, maar ik lach mezelf nu gewoon keihard uit dat ik dat dacht.


De waarde van deze opleiding qua inhoud van de stof, maar ook de tijd die het mij oplevert als therapeut om echt een kwalitatief mooi traject neer te zetten voor mijn klanten...dan is de investering echt een peulenschilletje. En ik ben altijd heel kritisch Roos, omdat ik best veel online/ groep programma's heb gevolgd. Je hebt hebt het zo goed in elkaar gezet.


Lieve Roos, echt dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen! En dat ik mede dankzij jou nog meer mensen kan helpen naar een gezonde, egale huid zonder eczeem. Ik denk niet eens dat je weet hoeveel dat voor mij betekent.

Danielle Stegeman

Hormoon- en energetisch therapeut bij Huid&Hormonen

Weet je genoeg? Ben je er klaar voor om jou cliënten nog beter te helpen?

Ben jij helemaal enthousiast en wil je het liefste vandaag nog beginnen? 

Helemaal super! Vul het onderstaande formulier in. 


Wil je nog graag even overleggen en vragen stellen, stuur mij een mail op info@poepgoed.nl