Jij kunt je buik niet vertrouwen en je zoekt al jaren naar een oplossing.

 Je komt er maar niet achter wat de oorzaak van je darmklachten zijn.

Ben je daar eerlijk gezegd wel klaar mee? Klaar met je buikpijn,

opgeblazen buik, diarree of obstipatie?


Met dit traject RUST IN DE BUIK IN 4 MAANDEN krijg je duidelijkheid waar je klachten vandaan komen. Jij zult weer op je buik kunnen vertrouwen en rust in je darmen gaan voelen.

Traject Rust in je buik in 4 maanden

Met alleen andere voeding ga je dit probleem niet oplossen, want anders had jij dit probleem allang opgelost.


Waarschijnlijk heb jij van alles al geprobeerd, maar je weet gewoon niet meer wat je moet eten. Je hebt al lactosevrij, glutenvrij gegeten. Mogelijk heb je via de diëtiste al het FODMAP dieet gevolgd. Heel even ging het beter maar al snel kwamen de buikklachten weer. Je voelde de teleurstelling. Je deed zo je best en toch lukte het niet om grip op je darmen te krijgen.


Je bent zeker niet de enige die hier tegenaan loopt. Ik hoor dit dagelijks. Voeding aanpassen, een willekeurig supplement proberen, wat meer vrij nemen en er uiteindelijk niets mee opschieten.


Wat zie ik bij mijn klanten?

Na mijn traject zie ik dat mijn klanten transformeren van mensen die aanmodderen, zich machteloos voelen of hun buik irritant vinden naar mensen die precies weten wat ze wel en niet kunnen eten. Zij hebben een ontspannen buik, hebben meer energie en zijn niet meer continu met hun buik bezig. In hun carrière maken ze flinke stappen omdat ze zich zo goed voelen. Fantastisch gewoon! (Ik heb toch zo’n mooi werk).

Stop met aanmodderen, aanmodder acties leiden tot aanmodder resultaten. Deze zijn kortstondig en zeker niet voor de lange termijn.

null

Ben jij een pro-actieve mens die voelt dat je de capaciteit en vrijheid mist doordat je darmen niet goed werken?


💩 Je weet gewoon niet meer wat je moet eten omdat steeds je buik van slag is.

Je buik gaat het beste als je niets eet, maar ja dat kan natuurlijk niet. Wat zou jij graag willen weten wat je darm van streek maakt. Dat zou je al zoveel rust geven als je dat zou weten.


💩 Je hebt dagelijks klachten als buikpijn, buikkrampen, wisselende ontlasting, obstipatie

Eigenlijk bepaalt je buik wat voor dag het gaat worden. Zoals veel van mijn klanten zeggen. Als ik goed poep, dan voel ik mij ook goed. Wat zou het toch een feest zijn als je poep en je darmen stabiel zijn.


💩 Je buik voelt vaak opgeblazen (opgezwollen)

Altijd maar zo'n spanning op je buik. Ineens kan die buik zomaar weer opzwellen. Gek word je ervan.

💩 Je hebt steeds vaker vage klachten zoals spierpijn, hoofdpijn, concentratie en focusverlies.

Nu je dit leest denk je. “Oh heeft dit dan ook met mijn darmen te maken?” Jazeker. Je darm bepaald precies hoe jij je voelt en hoe jij functioneert, want stabiele darmen produceren de juiste hormonen en dus ook helaas andersom…instabiele darmen geven jou niet de geluksstoffen serotonine en dopamine.

💩 Je voelt je moe. Je capaciteit neemt gewoon af en daar baal je als een stekker van.

Je was altijd die duizendpoot. Je kon altijd de wereld aan, maar dat gevoel is al een lange tijd verdwenen. Zeker zo lang als jij darmklachten hebt. Klopt hè.


💩 Je hebt door je darmklachten moeite om alle ballen de lucht in te houden.

Het gemis aan energie en vrijheid eisen zijn tol op meerdere fronten. Je loopt op je tenen.


💩 Je voelt je schuldig tegenover je gezin omdat je niet die energieke, fitte moeder of vader kan zijn.

Je kinderen zijn altijd het belangrijkste voor je en het frustreert je dan ook dat je ze niet echt alles kunt geven wat je graag zou willen. Je wilt met ze spelen en dollen, maar dit doe je veel minder vaak dan vroeger.


💩 Je gaat veel sociale dingen uit de weg. (is niet bij iedereen zo hoor)

Je ontloopt de uitjes op het werk, met je vriendinnen en zelfs de uitjes met je gezin probeer je te omzeilen. Je skipt eigenlijk de leuke dingen van je leven en weet dat dit een groot gemis is.

null

Het is mijn missie om mensen het echte pure leven weer terug te geven. Een leven waarbij jij je weer kunt ontplooien en waarbij jij je vrij voelt

Ook jij kunt weer die rust in je buik krijgen

Hoe zou het voor je zijn als je de volgende resultaten behaalt.


✅ Je weet de oorzaak van je prikkelbare darm.

We checken of je ziekmakende bacteriën, parasieten of gisten (candida) in je darmen hebt zitten. Of is het bij jou de voorvertering; maag, lever, gal. Mogelijk mist je alvleesklier enzym productie. Of je kunt niet voldoende koolhydraten, vetten of eiwitten verteren. Of je hebt ontstekingen in je darm. Als we de oorzaak weten dan kunnen we ook gericht behandelen.


✅ Je weet precies welke voeding je buik triggert en welke voeding juist goed is voor je darmen en je dus energie geeft.

Wat zou het toch fijn zijn dat je bloedonderzoek dit voor jou aangeeft. Zo krijg je gelijk duidelijkheid.


✅ Je kunt weer vertrouwen op je buik

Je hoeft niet meer continu met je buik bezig te zijn. Je darmen zorgen voor de juiste hormonen en energie. Je voelt je weer energiek en fit.


✅ Je buik voelt weer ontspannen en je bruist van energie

Je kunt er weer op uit zonder dat je met je buik bezig hoeft te zijn. Ook gezellige uitjes doen met je gezin is voor jou een feestje. Je hoeft niet meer direct te kijken waar de WC is op een nieuwe plek. En je voelt je energie weer stromen.

Dit is het traject rust in de buik in 4 maanden, met veel persoonlijke begeleiding

Samen gaan wij dit darmprobleem aanpakken

Je krijgt duidelijkheid waar je klachten vandaan komen, doormiddel van 5 onderzoeken:

✅ Uitgebreid ontlastingsonderzoek om te weten wat jouw darm uit balans brengt.

✅ Bloedonderzoek naar 70 voedingsmiddelen om te zien welke voeding je darmen van streek maken.

✅ Bloedonderzoek naar diverse vitamines en mineralen tekorten als gevolg van opnameproblemen bij darmklachten.

✅ Bloedonderzoek naar ontstekingsremmende en bevorderende vetten (omega 3-6 balans)

✅ Onderzoek naar te veel bacteriën in je dunne darm (SIBO)


Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 60% van de prikkelbare darm een SIBO heeft.

Na het volgen van dit traject heb ik jou geleerd hoe je rust in je buik moet krijgen en houden. 

✔ Je weet welke voeding gezond is voor jou.

✔ Je weet precies welke supplementen je darmen en lichaam nodig hebben om je optimaal fit te voelen. 

✔ Je leert het belang van bewegen voor je darm. Dit moet niet te veel en niet te weinig zijn.

✔ Je leert je gedrag zo aan te passen dat de stress niet je darm uit balans kan brengen. 

✔ Je ervaart dat jij je ambities weer kunt na streven, doordat je een gezonde darm krijgt.

Hoe ziet het traject er praktisch uit?

Na een gratis MATCH gesprek plannen we het startconsult.

  • Dit startconsult duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats via ZOOM

  • Na dit startconsult ontvang jij je persoonlijk plan van aanpak waarbij je precies ziet wat je per maand moet doen op het gebied van eten, suppletie en gedrag. (Suppletie aanschaf is voor eigen rekening)

  • Elke 4 weken volg je een Q&A (vraag en antwoord sessie). Al mijn klanten leveren vragen in en ik maak daar een verdiepende masterclass van. Zeer waardevol. Tijdens deze sessie stel je mij onbeperkt vragen.

  • Via het online programma zie je precies hoe jij je doel moet gaan bereiken. De 45 simpel gemaakte recepten geven je die tool die je nodig hebt om jou rust in de buik te geven.

  • Je hoeft niet te wachten op een afspraak want je kunt mijn gedurende 4 maanden drempelloos benaderen voor vragen via de mail. Wil je toch graag afspreken dan kost een consult incl. uitwerking verslag 200,- euro.

  • Je accepteert hulp van iemand die het pad al heeft bewandeld, die precies weet welke hobbels er genomen moeten worden.

  • Je wordt gecoacht door iemand die al meer dan 500 succesvolle trajecten heeft begeleid.

  • De begeleiding krijg je van iemand die andere therapeuten opleidt tot PoepGoed therapeut en dus GIGA veel passie heeft voor darmgezondheid.

  • Je leert hoe je moet eten om rust in de buik te krijgen, hoe je het beste kunt bewegen/ sporten om meer balans en energie in je lichaam te krijgen, hoe je stress om kan zetten in ontspanning om de buik stabiel te houden.

De investering is €1995,-.  Betalen in 3 termijnen van 695,- is mogelijk.

Wat anderen zeggen

null null null null null

Ik stel me graag even voor

Ik ben Roos Dieleman en als docent, therapeut, coach is het mijn missie om de taboe op darmklachten te doorbreken.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe darmklachten je leven kunnen beheersen. Elke dag stond ik op en voelde mij leeg, viel af en zag wederom diarree in de WC.


Meerdere keren heb ik mijn bloed en poep ingeleverd, maar ik kreeg steeds te horen. Roos, alles ziet er goed uit. Ik voelde dat het NIET goed was.


Door kennis en de onderzoeken voelde ik mij een ander mensen worden. Ik kreeg een normaal gewicht, voelde mij energieker, blijer en sterker worden. Mijn concentratie en focus nam toe.


Toen dacht ik. Als ik dit voor mensen kan betekenen dan moet ik hier iets mee doen. Ik voelde in mijn buik (gut feelings) dat ik maatschappelijk gezien een steen kan bijdragen aan de gezondheid van een hele grote groep mensen.

Inmiddels heb ik meer dan 500 mensen het leven terug mogen geven. Zij dragen niet meer de stempel PDS en voelen weer dat er rust in hun buik is.


Hoe? Met gedegen onderzoek en een intensieve analyse en specifieke suppletie besluit ik wat we per maand moeten aanpakken om het darmflora weer in balans te krijgen.


Nog steeds sta ik er versteld van wat ik aantref in mijn onderzoeken. Wat voor slagvelden in de darmflora ik zie, waarbij ik weet, dit kun je echt niet oplossen met voeding, hier heb je kennis van zaken, suppletie en begeleiding voor nodig.


Nog steeds sta ik er versteld hoe je door het innemen van specifieke supplementen en het doorvoeren van enkele veranderingen in je voeding en gedrag zo’n verschil kunt maken. Niet ingewikkeld, ik houd van simpel en ben heel praktisch.


Grote kans dat ook jij, net als jouw voorgangers, zult zeggen; ‘dit traject had ik jaren eerder moeten volgen’.

null

Ik geef alvast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen

Meest gestelde vragen traject

Word dit traject vergoed door de verzekering?

Nee, mijn klanten betalen zelf het traject en de supplementen.

Ik heb heel bewust gekozen om geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten, zodat ik alle tijd en energie kan besteden aan jou zo goed mogelijk helpen.

Wat als er nu niets uit de onderzoeken komt?

Dat gaat NIET gebeuren want je hebt niet voor niets klachten.

Kan er garantie op het traject gegeven worden?

Je volgt een traject waarbij 80% van de klanten rust in de buik ervaren binnen 4 maanden. Of dit traject voor jou ook succesvol zal zijn hangt ervan af of je mijn tips gaat opvolgen en kunt continueren.

Wanneer kan ik starten met het traject?

Binnen 4-6 weken gaan we starten met het traject. De eerste stap is het aanvragen (en doen) van de onderzoeken.

Ja, ik ben overtuigd en heb zin om weer rust in mijn buik te krijgen