Benieuwd naar andere ervaringen?


Vele anderen gingen jou voor in het 4 maanden traject

“Rust in de buik in 4 maanden”.

Ontdek hier hun resultaten en ervaringen.

Lees hier meer

Lieve Roos wat was ik al lang opzoek naar iemand die me kon helpen. Altijd opzoek naar de toilet als ik ergens heen moest of wilde want stel je voor  als mijn darmen niet wilde meewerken


Er was iets wat mijn lijf niet meer wilde wat voeding betreft maar ik kon er maar niet achter komen wat er mis was Ik heb verschillende darm onderzoeken gehad maar er was nooit iets aan de hand terwijl ik zeker wist dat het niet klopte


En toen kwam ik roos tegen via facebook Ik heb het traject met beide handen aan gegrepen en alles gedaan of gelaten van wat er nodig was En wat een verschil heerlijk een rustige buik en niet meer altijd op zoek te moeten naar de toiletten.


Ik kom uit Brabant en heb net 5 volle dagen carnaval gevierd 5 lange dagen alles gluten en zuivel vrij gehouden (dus geen Bier gedronken) het was even spannend omdat ik al jaren wel bier dronk met de carnaval want dat was gemakkelijk te bestellen en dit jaar moest het roer om ik heb een heerlijke carnaval gehad


ROOS dank je wel dat je me op de goede weg hebt gezet Het is met vallen en opstaan gelukt, en als het een keer mis gaat kan ik terug vinden waar het aan ligt en dat de volgende keer vermijden

Angelique van de Burgt - Klant

          null null null

Roos heeft mij heel goed geholpen toen ik al langere tijd problemen had met mijn buik.

Grondig en deskundig heeft ze mij 3 maanden met een verlenging van 3 maanden begeleid.


Het was een totale reset van mijn voedingspatroon. Anders eten, supplementen als ondersteuning en vooral de tijdelijkheid van de meer strenge maatregelen hielpen erg. En natuurlijk ook de consulten van Roos die me er doorheen heeft gesleept als het zwaar was.


Mijn buik is nu helemaal goed, en als ik nu weer een dip heb, weet ik hoe en aan welke knoppen ik moet draaien in mijn voedingspatroon.


Wat ik sterk vind is dat het slikken van bijna alle supplementen tijdelijk is. Natuurlijk blijf ik Omega 3 olie en Vit. D en magnesium slikken.

Ik heb overigens het traject en het verloop met mijn huisarts gedeeld.

Lies Pol - Klant

   null null null  

Onregelmatige stoelgang en overgewicht waren mijn grootste problemen. Het grootste leermoment was de ontdekking wat een slechte invloed suiker heeft op mijn darmen en de vicieuze cirkel waar je daardoor in terecht komt. De combinatie van feitelijke  metingen en begeleiding/praktische adviezen vond ik waardevol en dus een aanrader.

Freek Bronda - Klant

Altijd al last van mijn buik, een opgeblazen gevoel, vervelende darmen die na iets verkeerds eten van slag zijn en het leuk vonden om mij te laten rennen naar de wc. Proberen te achterhalen waar het aan lag, was het zuivel of waren het dan toch gluten?! De huisarts wist het niet, bloedresultaten zeiden dat het 'goed' was.


Totdat iemand mij in contact bracht met Roos van Poepgoed. De naam alleen al vond ik best grappig. Toen eenmaal alles liep, de resultaten kwamen, bleek dat mijn darmen het helemaal niet grappig vonden hoe ik al die tijd at. En voor mijn gevoel was ik gezond bezig, maar precies datgene wat ik at, daar bleek ik gevoelig voor te zijn.


Het is en blijft lastig om al het lekkers (lees; suiker) te weerstaan en ook dat zei Roos; wees niet te streng voor jezelf. Als je zin hebt in chocolade of een bakje chips, een taartje op een verjaardag, dan neem je dat gewoon. Zolang je daarna alles maar weer oppakt. En wat voel ik mij veel beter zeg, al na drie maanden. Geen buikpijn meer en het allerbelangrijkste: ik slaap weer door.  Eerlijk is eerlijk, het kost veel geld.


En je moet echt wennen aan deze nieuwe levenstijl, maar als je problemen ervaart met je darmen (en eigenlijk dus op lange termijn met nog veel meer) dan is dit het waard! Je komt dingen te weten die je niet eerder wist over je lichaam (want wie weet nou dat de darmen zoveel regelen in een lichaam, zelfs je mentale gesteldheid), je voeding, je tekorten aan vitaminen en mineralen. Ik wist dat ik dit nooit alleen uit had kunnen zoeken, dus voor mij is het alles waard!


Eind goed, poep goed!😉

Suzanne Hesseling - Klant

null null null     

Ik had vaak last van darmkrampen met daarna diarree meestal na het eten. Zo kwam ik uit bij Roos. Ik ben blij dat ik dit traject ben gestart al was het soms wel zwaar! Maar wat je er voor terug krijgt is dat het zeker waard!

Floor - Klant

Mijn grootste probleem toen ik bij Roos kwam was dat ik niet meer wist wat ik nou wel of niet kon eten omdat ik altijd onrust voelde in mijn buik.


De meest waardevolle informatie die ik uit het traject heb gehaald is dan ook de kennis van wat ik kan eten voor een rustige buik, maar ook wat ik kan eten om mijn buik weer rustig te maken als mijn buik even weer wat onrustiger is.


Daarnaast vind ik het heel waardevol dat ik nu weet waar het vandaan komt als mijn buik onrustig is; er is dus een verklaring voor en ik kan ervoor zorgen dat dit niet voorkomt.


Ik zou aanraden om met Roos te werken als je klaar bent met onbegrepen klachten en zelf de regie over je buik/lichaam terug wilt.

Siegrid Kleinjan - Klant

Ruim 27 jaar heb ik last gehad van darmklachten. Van alles gedaan en geprobeerd, aanpassingen

gedaan in voeding, FODMAP dieet gedaan, bloed- en ontlasting onderzoeken gehad, galblaas verwijderd, etc. Maar niks hielp.


Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom en leer er maar mee leven. Omdat ik ervan overtuigd was dat er een oplossing moest zijn ben ik verder gaan zoeken. Via een massageklant van mij kwam ik bij Roos terecht.


Omdat ik helemaal klaar was met klachten hoefde ik er niet lang over na te denken om te starten met het traject. Binnen een paar maanden had ik al enorme verbetering!


En nu, heb ik geen buikklachten meer. Wat ik ervoor terug kreeg was heel veel energie. Wat ben ik hier blij mee!


Omdat het mij zo ontzettend veel heeft gebracht ben ik me verder gaan ontwikkelen en heb de opleiding orthomoleculair therapeut en verder gespecialiseerd in darmklachten. Want als het mij zo goed heeft geholpen dan geldt dat voor heel veel mensen!


Roos is eerlijk, duidelijk en positief! Heerlijk om mee samen te werken. Ze begeleid je goed. Reageert snel op vragen en ondersteunt je als je het even nodig hebt.


Ik ben iedere dag blij en dankbaar dat Roos op me pad is gekomen. Het heeft mijn leven positief veranderd en nieuwe deuren geopend!

Marian Bakker - Klant

      null null null 

Sinds mijn 18/19e heb ik last van mijn buik gekregen en daar dus tot 1,5 jaar geleden mee rond gelopen. Ongeveer een jaar of 9 dus.


Meerdere malen bij de huisarts geweest maar telkens kreeg ik te horen dat ik een prikkelbare darm had en er maar mee moest leren leven. In mijn hoofd was dat al heel raar, want als iets ooit goed was en nu niet dan moet dat toch een oorzaak hebben.


Na Roos een tijdje gevolgd te hebben was ik toch nieuwsgierig of zij iets voor mij kon betekenen. Na de intake de verschillende onderzoeken gedaan en de uitkomst was verbluffend. Eindelijk een antwoord waar die last van de buik nou vandaan kon komen en nog beter, ook een duidelijk plan hoe we dat konden gaan oplossen.  


Dankzij Roos heb ik bijna geen klachten meer, weet ik wat ik het beste wel en niet kan eten, en welke supplementen mij helpen om me fit en vitaal te voelen. Roos is mega enthousiast en behulpzaam en heeft veel kennis over de werking en functies van de darm en hoe hier het beste mee om te gaan. Ook na het traject staat Roos met liefde klaar voor je om je te helpen met vraagstukken waar je tegen aanloopt.
Nick Barrink - Klant

      null   null null

Resultaat: ik ben nu vier maanden verder, heb een betere stoelgang, voel me fit, zit lekker in mijn vel en slaap de hele nacht door. Daarnaast ben ik ook nog wat kilootjes kwijt.
Kortom: super blij met de aanpak van PoepGoed.

Michelle - Klant

null null null

Weet je genoeg? Ben je er klaar voor om stappen te nemen zoals de mensen hierboven?

Neem dan via het formulier contact op. 

Samen gaan we kijken of het traject Rust in de buik in 4 maanden voor jou passend is.